/

ginkgo bij alzheimer

NVF-WEBINAR SERIE: PHYTOTHERAPY EXCELLENCE

De NVF start met de serie webinars Phytotherapy excellence. De eerste webinar van de serie is een introductie en gratis beschikbaar. In deze eerste webinar praten drie nationale en internationale sprekers u bij over de therapeutische mogelijkheden van fytotherapeutica. De praktijk van fytotherapie begint met fytotherapeutica van goede kwaliteit. Daarbij laten recente wetenschappelijke inzichten het therapeutisch potentieel en de voordelen van op planten gebaseerde medicijnen zien.

Fytofarmaceutica kunnen met succes worden toegepast bij verschillende veelvoorkomende, chronische aandoeningen, zoals luchtweginfecties, slaapproblemen, stress, maagdarmklachten, cardiovasculaire problemen en psychische problemen. Dit inleidende webinar geeft u een overzicht van de kwaliteit van fytotherapeutica en de toepassing van kruidengeneesmiddelen in een Zwitserse praktijk. In toekomstige webinars in deze serie gaan nationale en internationale sprekers dieper in op de toepassing van fytotherapeutica bij veelvoorkomende, chronische aandoeningen.

Het webinar vindt plaats op 16 mei van 19.00 tot 20.30 u.

Op het programma staat een presentatie over de NVF-webinar-serie, gevolgd door een lezing over kwaliteit van fytotherapeutica door onderzoeker en docent dr. Mei Wang. Daarna volgt een lezing door Andreas Schapowal, specialist in otorinolaryngologie, allergieën en klinische immunologie, psychosomatische en psychosociale geneeskunde. Zijn lezing is getiteld ‘Potential of plant-based medicine; Examples from a Swiss Practitioner’.

Na de lezingen is er ruimte voor vraag en antwoord met de sprekers.

De voertaal van het webinar is Engels. Dit introductiewebinar is gratis bij te wonen.

NVF-WEBINAR SERIES: PHYTOTHERAPY EXCELLENCE

Neem deel aan de gratis introductiewebinar van de serie Phytotherapy Excellence op 20 april as.