/

Nederlands Tijdschrift voor Fytotherapie

Het nieuwste nummer van het NTvF gaat over fytotherapie bij niet-alcoholische leververvetting en is gratis beschikbaar voor ingelogde leden. Leden kunnen hier klikken om naar het tijdschrift te gaan.

Hier vindt u eerder verschenen edities en leest u gratis artikelen.

Blijf op de hoogte

Het Nederlands Tijdschrift voor Fytotherapie is het enige Nederlandse industrie-onafhankelijke wetenschappelijke tijdschrift over kruidengeneesmiddelen en natuurproducten. Het is een onmisbare bron van informatie voor alle professionals in deze sector.

Via het NTvF houdt de NVF leden, abonnees en andere geïnteresseerden op de hoogte van wetenschappelijke ontwikkelingen binnen de fytotherapie. Het NTvF verschijnt vier maal per jaar. In 2019 zijn de verschijningsdata: begin maart, begin juni, begin augustus en begin december.

Adverteren

Met een oplage van 2000 en een zeer geïnteresseerd en professioneel lezerspubliek is het aantrekkelijk om te adverteren in het NTvF. De advertentieverkoop wordt verzorgd door JN / Media Sales,  een professioneel maar kleinschalig advertentie-exploitatiebureau met een persoonlijke aanpak. Neem contact op via info@jnmediasales.nl voor informatie over tarieven, thema’s en andere mogelijkheden.

De NTvF-redactie is onafhankelijk en de inhoud staat los van de advertenties. Advertorials zullen niet geplaatst worden, maar de redactie is altijd geïnteresseerd in wetenschappelijk gefundeerde bijdragen.