/

De NVF als kennis- en verbindingscentrum bij de MAP-Expo

Op 29 en 30 maart jl. vond – voor het eerst in Nederland – de internationale beurs voor medicinale en aromatische planten MAP-Expo plaats in Eindhoven. De NVF was gevraagd om haar kennis te delen over de Nederlandse situatie. Zo ontstond de kans om een ‘Holland Fyto House’ te creëren, met twintig Nederlandse deelnemers rond de NVF-informatiestand. Op voorspraak van de NVF waren er workshops en lezingen. In totaal exposeerden 69 deelnemers uit 16 landen en kwamen de bezoekers uit 32 landen.

Presentaties NVF

De NVF gaf verschillende interessante presentaties tijdens de beurs. Sprekers waren Marij Schüsler (voorzitter NVF), Henrie Korthout (Fytagoras), Theo van Rooij (Rivendell), Maria Groot (WUR), Kees Beukelman (PhytoGenix) en Herman van Wietmarschen (Louis Bolk Instituut). De presentaties zijn hier beschikbaar: presentaties MAP EXPO.

Impressie Holland Fyto House

In het nieuwste Nederlands Tijdschrift voor Fytotherapie is een impressie van de activiteiten in het Holland Fyto House verschenen. Lees de impressie hier: impressie Holland Fyto House.