/

Werkgroepen

De NVF is een vereniging voor en door haar leden. Leden kunnen actief worden in de verschillende commissies en werkgroepen van de NVF. De werkgroepen geven praktisch vorm aan het beleidsplan van de NVF. Daarnaast functioneren de werkgroepen als gezellige netwerken. Via het ledengedeelte van deze site kunnen de werkgroepen verslagen en andere informatie delen met de overige leden.

Momenteel zijn de volgende werkgroepen actief:

Onderwijs

De NVF onderschrijft het belang van goed onderwijs, zowel kwalitatief als qua betrouwbaarheid. De werkgroep onderwijs maakt zich hard voor degelijke opleidingen in de fytotherapie. Kijk hier voor notulen van de werkgroep onderwijs (alleen voor ingelogde NVF-leden).

Telers

Het telen van fytotherapeutische planten brengt speciale uitdagingen met zich mee. Hoe zorg je voor een consistente kwaliteit? Waar vind je een afzetmarkt? Hoe blijft de kwaliteit in de rest van de keten gewaarborgd? In deze werkgroep verenigen telers zich rond onder meer dit soort vragen.  Kijk hier voor notulen van de werkgroep telers (alleen voor ingelogde NVF-leden).

Buitenland

Om fytotherapie stevig op de kaart te zetten is internationale samenwerking gewenst en zelfs noodzakelijk. De werkgroep buitenland geeft deze samenwerking vorm door contacten te onderhouden met zusterverenigingen en  gezamenlijke activiteiten te ontplooien, zoals het mede organiseren van internationale congressen. Kijk hier voor notulen van de werkgroep buitenland (alleen voor ingelogde NVF-leden).

Deelnemen aan NVF-werkgroepen

Wilt u deelnemen aan een van deze werkgroepen? Neem contact op. Bent u nog geen lid? Meld u hier aan, en geef op het formulier aan in welke werkgroep(en) u geïnteresseerd bent.