Dier en Kruid: verslagen online

21 september 2017

Dier en Kruid is een studiegroep van de NVF.  Viermaal per jaar verzorgt de groep een bijeenkomst met presentaties over onderzoek en ervaringen met kruiden bij dieren, zowel landbouwhuisdieren als gezelschapsdieren. De leden van Dier en Kruid vormen een gevarieerd geheel. De groep bestaat onder meer uit dierenartsen, productontwikkelaars, fabrikanten, wetenschappers en telers. Maar ook professionals die zich op humane fytotherapie richten, vinden aansluiting bij Dier en Kruid. Momenteel zijn ruim 80 NVF-leden lid van de de studiegroep. Bij de studiemiddagen zijn over het algemeen 30-40 personen aanwezig. Meer over de achtergrond van Dier en Kruid vindt u op de website van de studiegroep.

Bijeenkomsten Dier en Kruid online

De bijeenkomsten worden goed bezocht. Naast een interessante inhoud leveren ze ook een gezellig samenzijn en mogelijkheden tot netwerken. Uit dit netwerk zijn dan ook al verschillende samenwerkingsprojecten ontstaan.

De verslagen van deze studiegroep zijn te vinden op het ledengedeelte van deze site. Ook staan hier enkele interessante artikelen door en voor de leden van Dier en Kruid.

Lid worden van Dier en Kruid

De studiegroep is alleen toegankelijk voor NVF-leden. Om lid te worden vraagt u NVF-lidmaatschap aan. Vink in het aanmeldformulier aan dat u interesse heeft in de studiegroep Dier en Kruid. U wordt dan automatisch toegevoegd aan de mailinglijst. Via deze lijst ontvangt u uitnodigingen, notulen, presentaties en incidenteel interessante informatie over subsidies of samenwerkingsmogelijkheden.

 

dier en kruid

Wight Sipler-Jacopo Werther, CC BY 2.0

 

Vertel hier verder over via:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email