NVF-netwerkbijeenkomst voor leden en niet-leden

25 september 2017

NVF-netwerkbijeenkomst (voor leden en niet-leden)

16 november 2017

Na een drietal netwerkbijeenkomsten in 2016 en 2017 met als thema het nieuwe beleidsplan wil het bestuur de netwerkbijeenkomsten nu meer richten op het delen van inhoudelijke kennis over fytotherapie, die er bij leden en niet-leden bestaat.

Het thema van de eerste bijeenkomst is interactie.

In 2016 is Leane van Weereld, apotheker en bestuurslid van de NVF afgestudeerd aan Saxion als natuurgeneeskundige. Haar afstudeeropdracht ging over interacties tussen fytotherapeutica en reguliere geneesmiddelen. Leane vindt het leuk om de kennis die ze daarover heeft opgedaan met u te delen.

We hebben Burt Kroes, universitair docent farmaceutische wetenschappen aan de Universiteit Utrecht bereid gevonden om zijn licht te laten schijnen over interacties tussen fytotherapeutica en reguliere geneesmiddelen.

Ten slotte zal Edwin Lipperts van de Natuurapotheek vertellen hoe in de dagelijkse praktijk gehandeld wordt als fytotherapeutica worden voorgeschreven aan patiënten die ook reguliere geneesmiddelen gebruiken.

Het programma op 16 november zal er als volgt uitzien:

17.00-18.00 uur netwerken onder het genot van een kopje soep en een broodje

18.00-20.00 uur de bovengenoemde lezingen met discussie

De bijeenkomst zal worden gehouden in Bunnik, Regulierenring 12B.

Leden en niet-leden kunnen zich hier aanmelden.

Kosten: voor NVF leden  €15 en niet-leden betalen €25

NVF-netwerkbijeenkomst fytotherapie

Vertel hier verder over via:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone