Leden

Als NVF-lid ontvangt u viermaal per jaar het Nederlands Tijdschrift voor Fytotherapie. Daarnaast krijgt u korting op o.a. symposia en cursussen. Bovendien kunt u als lid meepraten over de te varen koers van de NVF, deelnemen aan commissies en werkgroepen en natuurlijk ondersteunt u de doelstellingen van de NVF. De kosten van het lidmaatschap worden jaarlijks door de leden vastgesteld en bedragen in 2018 € 98,- incl. btw. Voor NVF-lidmaatschap buiten Nederland komen hier portokosten à € 23,- bij. Het lidmaatschap geldt voor een kalenderjaar en wordt zonder schriftelijke wederopzegging vóór 1 december van enig kalenderjaar stilzwijgend met een jaar verlengd.
Wanneer u zich na 1 juli als lid aanmeldt, wordt 50% van de verschuldigde contributie in rekening gebracht.

Wilt u alleen een abonnement op het Nederlands Tijdschrift voor Fytotherapie? Klik hier om een abonnement aan te vragen: abonnement aanvragen. Een abonnement kost €49,25 per jaar. Voor abonnees buiten Nederland komen hier portokosten à € 23,- bij.

Let op: de factuur wordt per e-mail verstuurd via ons administratiekantoor Grootboek & Co. Vul dus a.u.b. een e-mailadres in dat regelmatig wordt bekeken om aanmaningen te voorkomen. Wij zullen uw gegevens nooit voor commerciële doeleinden gebruiken noch aan derden ter beschikking stellen.

Vermelding op infofyto.nl

Op de publiekssite infofyto.nl worden betrouwbare, goedopgeleide artsen, therapeuten en apothekers gezocht en gevonden. Wilt u ook dat uw praktijk of apotheek gevonden wordt? Vraag dan in het formulier hieronder uw vermelding aan. Voor NVF-leden zijn de kosten voor vermelding € 50,- per jaar. Voor niet-leden bedragen de kosten € 145,- per jaar.

Ja, ik wil lid worden

Redactie NTvFOnderwijsOosterse kruiden (TCM, Ayurveda)Public RelationsDier en kruidBiodiversiteit/teeltCongres

Ja, ik wil vermeld worden

Vermelding op de openbare ledenlijst op infofyto.nl

Via deze lijst worden betrouwbare, goed opgeleide behandelaars gezocht én gevonden. Ook patiënten die bij de NVF naar een behandelaar vragen worden naar deze lijst verwezen.

Op basis van de door u vermelde gegevens wordt een categorie toegekend voor het niveau van de door u gevolgde opleiding(en). Uw inschrijving is dan ook pas compleet wanneer wij kopieën/scans hebben ontvangen van diploma's of getuigschriften van de gevolgde opleidingen.
Over toelating beslist het NVF-bestuur.

Kosten

Voor NVF-leden zijn de kosten voor vermelding € 50,- per jaar.
Voor niet-leden bedragen de kosten € 145,- per jaar.


Europese natuurgeneeskundeReguliere Westerse geneeskundeTraditionele Chinese geneeskundeAyurvedaAnders:

Uw aanmelding is pas compleet wanneer wij kopieën/scans hebben ontvangen van diploma’s of getuigschriften van de gevolgde opleidingen. U kunt hier scans uploaden:


(U kunt 1 bestand uploaden, jpg, pdf of zip. Bij meerdere bestanden dient U deze eerst als zip samen te voegen alvorens deze met dit formulier te kunnen verzenden. U kunt ook meerdere bestanden per mail versturen naar nvf@fyto.nl)

Kopieën kunt u ook per post versturen naar:
NVF-bureau
Karl Marxstraat 101
6663 LA Lent

 

Vertel hier verder over via:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email